БАЕВС 2017

След пет поредни години Национални Сърф Състезания, проведени в различни формати, включително и нощна сесия, тази година, както бяхме обявили, БЕВСА няма да организира сърф първенство, а се фокусирахме във възможностите, които ни дава членството в Международната Сърф Асоциация (ISA).

Успяхме да пратим 20 години по-късно представител на България на Световен Сърф форум – Николай Николов – Кико на ISA World SUP Championship 2017, провеждащо се в Дания между 1-10 Септември, което е първото в Европа и квалификационно за Олимпийските Игри. Той ще се състезава на дисциплината SUP wave open в конкуренция от над 60 държави. Пожелаваме му успех и много добри вълни, за да може пак да се чуе името на България на световна сцена!!!

БЕВСА ще продължава да подкрепя всеки наш състезател, желаещ да участва на Световен Сърф Форум и се надяваме да имаме представители и в дисциплини лонгборд, бодиборд, сърф мъже, жени и юноши!

Всеки, които иска да гледа live предавания, снимки и резултати може да го направи на http://isaworlds.com/sup/2017/en/ – церемонията по откриването е на 1.09 и heats от 4.09.

Ще познаете Кико по специално направените неопрен и дъска с Българският трибагреник!

 

Posted on August 26, 2017, in NEWS. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: